Соковитискач шнековий Hurom H-400

Соковитискач шнековий Hurom H-400

Соковитискач шнековий Hurom H-400 від компанії Медтехніка ZENET - Товари для здоров'я, затишку та комфорта - фото 1
29 109 ₴ 31 300 ₴
-7%
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
H-400
Виробник
Hurom
Країна виробництва
Південна Корея
Призначення
побутове
Тип
шнековая
Стан
новий
Гарантийный срок
120 мес
Терміни дії знижки
з 21.11.2024 по 01.12.2024

Опис

Соковижималка HUROM H400, яку дуже легко мити

Модель HUROM H400 увібрала в себе всі останні інновації всесвітньо відомого корейського бренду HUROM. Ця соковижималка має прекрасні показники продуктивності, залишаючи на виході практично суху макуху. Відмінною особливістю моделі HUROM H400 є те, що вона надзвичайно проста в митті та чищенні. Її дизайн і зовнішній вигляд настільки чудові, що вона зможе задовольнити смак найвитонченішого користувача і прикрасить будь-який кухонний інтер'єр. У ній втілені найостанніші конструкторські досягнення інженерів компанії HUROM.

Опис особливостей соковижималки HUROM H400:

Завантажувальний відсік великого розміру. Серед усіх соковижималок подібного класу завантажувальний відсік цієї моделі відрізняється дуже великим об'ємом. Це доповнюється його загальним великим діаметром і досить великим отвором для додаткового довантаження інгредієнтів.
Зручний розмір для приготування соку всій родині. Якщо вам потрібно готувати сік не тільки собі, але також і для інших членів сім'ї, або для друзів, або ви хочете приготувати соку побільше, щоб зберегти в холодильнику кілька порцій і пити пізніше, то розміри робочого барабана і завантажувального відсіку передбачають це. Вони такі, що можна одразу завантажити досить великий обсяг вихідних інгредієнтів і приготувати з них сік одним натисканням кнопки. Ваша сім'я, друзі та ви самі будете задоволені

Складні багатокомпонентні соки вимагають одночасного завантаження всього й одразу. Ця модель задовольняє всім вимогам.
Дуже легке очищення завдяки відсутності сита. Соковижималку HUROM H400 дуже легко мити і чистити від залишків макухи. Це досягається наявністю мультишнека, що складається з двох обертових частин, які й відокремлюють макуху від соку. Вони дуже легко відокремлюються одна від одної, що робить миття соковижималки простим і легким. Ви позбавлені необхідності скоблити щіткою дрібнопористе сито.
Продуктивність. Унікальна технологія холодного віджиму, яку запатентував HUROM, зможе видавити абсолютно весь сік з вихідного продукту, залишаючи на виході суху макуху. Така хороша продуктивність соковижималки швидко окупить ваші вкладення.
Інноваційний дизайн. Тут ви можете побачити досконалість у кожній лінії. На лицьовій частині корпусу розташоване оглядове вікно, щоб ви могли спостерігати наповнення соковижималки соком і його яскраві, природні кольори.
Відсутність дрібнопористого сита. Соковижималки традиційної конструкції не можуть обійтися без дрібнопористого сита, яке потрібно ретельно скоблити щіткою після кожного циклу роботи. Модель HUROM H400 використовує революційний механізм мультишнек, який чудово справляється з відокремленням макухи від соку, навіть без наявності дрібнопористого сита. Його функцію виконує мультишнек, що складається з двох обертових частин. Порівняно з витратами на миття і чищення сита, помити мультишнек - просто дрібниця.
Простота складання та розбирання. Компанія HUROM прагне максимально спростити конструкцію соковижималки, щоб розбирати і збирати її було легко і просто. Це ж стосується і мінімізації кількості деталей. Навіть найнедосвідченіший користувач зможе інтуїтивно зібрати і розібрати соковижималку HUROM H400.
Тиха робота. 150-ватний електродвигун цієї соковижималки працює практично безшумно. Порівняно з шумом, який видають центрифужні соковижималки, це просто шепіт. Якщо ви вирішите встати раніше і порадувати членів своєї сім'ї ранковим соком, то точно нікого не розбудите.
У чому переваги технології холодного віджиму, яку застосовує компанія HUROM у своїх соковижималках?

Ця технологія дає змогу уникнути підвищення температури та подальшого окислення соку під час переробки фруктів і овочів. Свіжовичавлений сік, отриманий за такою технологією, вирізняється високим вмістом корисних поживних речовин і насиченим натуральним смаком, відповідним смаку вихідних інгредієнтів.

Легкість і простота мийки

Застосування мультишнека в цій моделі дає змогу уникнути використання дрібнопористого сита, яке необхідно шкребти щіткою, щоб видалити залишки макухи, що застрягли. Компанія HUROM робить усе, щоб процес приготування соку в домашніх умовах був для вас максимально приємним!

Універсальність

Усі наші соковижималки, в яких реалізована технологія холодного віджиму, можуть переробляти різні види інгредієнтів. Вони чудово приготують сік із фруктів, звичайних овочів і зелених листових овочів. Наші соковижималки можуть зробити сік з усього, що можуть розжувати людські зуби.

Компанія HUROM завжди насамперед думає про споживачів своєї продукції

Тихий електродвигун і простота чищення. Соковижималка працює настільки тихо, що ви можете без проблем почати готувати ранковий сік ще до пробудження інших членів сім'ї. Потрібно всього кілька хвилин для того, щоб помити від макухи мультишнек і робочий барабан.

Соковижималки HUROM безпечні для вас як з хімічного погляду, так і з точки зору наявності гострих ріжучих крайок. Усі пластмасові деталі виготовлені з екологічно чистих матеріалів і не містять у собі небезпечної речовини бісфенол-А. У конструкції соковижималок відсутні гострі металеві леза та інші металеві ріжучі кромки. Ви не завдасте собі травму під час розбирання та збирання соковижималки.

Технологія холодного віджиму зберігає максимум корисних поживних речовин. Всі соковижималки HUROM мають дуже хорошу продуктивність, при цьому зберігається смак соку, його колір і всі фітонутрієнти, що містяться у вихідних продуктах. Такий сік можна зберігати в холодильнику до 72 годин.

Мультишнек - винахід компанії HUROM. Використання мультишнека для переробки фруктів і овочів практично не призводить до пошкодження корисних поживних речовин, що містяться у вихідних інгредієнтах, але сприяє максимальному збереженню смаку і кольору соку.